Choď na obsah Choď na menu
 


Vylepšite si svoj sexuálny život bez Viagry

10. 8. 2010
Po vyšetrení driekovej chrbtice budete vedieť na čom ste v súvislosti s činnosťou orgánov umiestnených v oblasti panvy. Ak žena alebo muž má zmienené problémy, tak veľmi pravdepodobnou príčinou sú posunuté stavce driekovej chrbtice tak, že tlačia na koreňové nervy v tejto oblasti. V dôsledku tlačeného nervu je funkcia orgánu v malej panve znížená.

Napravením týchto mechanických posunov je možné obnoviť plnú inerváciu postihnutých orgánov.

Príslušnou terapiou sa revitalizuje ako oblasť malej panvy, tak aj prípadné problémy na dolných končatinách.

Lieky riešia poruchy sexuality dočasne. Skôr vám môže pomôcť správna funkcia bedrovo krížového spojenia ako aj revitalizácia stavcov driekovej chrbtice.
P.S.
K poruchám inervácie od driekovej chrbtici dochádza v dôsledku zvýšenej záťaže, ktorá môže byť jednorazová (zdvihnutie ťažkého bremena, príležitostný šport, úraz...) alebo dlhodobá (sedavé zamestnanie, šoférovanie). Priznajte si koľko sedíte denne, a ako dlho praktizujete tento životný štýl. Kto by povedal, že sedenie môže byť zvýšenou záťažou? Určite môže byť, pokiaľ sedíme na pevnej podložke a driek je kyfotizovaný. Jediné, čo vás môže potešiť je fakt, že takto sedí 99% ľudí. Antropológovia nás nazývajú „sedavou generáciou“. Keď už sedíme, tak doprajme primeranú starostlivosť o najviac zaťaženú časť tela, aby sme predišli nevratnému poškodenie platničky.